3 Haziran 2012 Pazar

Pre, Pre e3 Press Conference

E3 E3 E3 E3 E3 E3 TAMAM E3 Anlaşıldı ki e3 zamanına girmişiz. (geçen hafta başladı zaten herşey)

Konami "Pre E3 Press Conference"ını yaptı Nintendo WiiU için "Pre E3 Presentation" yaptı. Birsürü trailer birşürü başka şey. Madem öyle E3 ozaman

Ve yakınlarda çıkan beni en çok helecenlendiren "Pre e3" trailerları...

 


Tomb Raider
 E3 2011 Çıkan trailerdan ve developer demodan sonra ilk kez duyuyoruz tekrardan. Gelecek sene çıkacak oyunlardan en çok heyecanlandığım oyunlardan biri şu anda.
 Beni bilen herkes benim güçlü kadın baş rollerini nekadar çok sevdiğimi biliyodur, tabiki düzgün yazılmışsa. Güçlü derken Bayonetta gibi inanılmaz güçlü yada eski Lara Croft gibi herşeyin üstesinden gelen değil, Gerçek bir insan gibi hiç bir fikri olmadığı bir durumda savunmasız olan, Korkan, heyecanlanan sen ben gibi insanlar çekiyor ilgimi. Bunu suratımıza vurmalarına gerek yok The Bride karakterinde Tarantino ve Uma Thurman'ın ustalıkla yaptığı gibi satır aralarını okuyarakda anlayabiliyoruz. Lara'nın ilk serüveni(ehh...) ve kendinden hiç emin olmadığı ama kendisini kurtarmaya zorladığı bir oyun bekliyor bizi gibi görünüyor.

Metal Gear Rising: Revengance

Arkasında hafif üzücü bir hikaye var Metal Gear Rising'in "Revengance" kelimesinden bile daha üzücü. 2010 E3 de Teaser'ı gösterildikten sonra 2 tane daha video sonrasında Rising'den haber kesildi. Birden bire Projenin Kojima Productions'dan Platinum'a transfer olduğunu öğrendik. Daha sonra da bir isim değişimi (İlk ismi Metal Gear Solid: Rising) hemen sonrada fikrimce gayet boktan bir trailer ortaya çıktı. Kişisel olarak Platinum games ile bir problemim yok Bayonetta'yı ve Vanquish'i çok beğenmiştim. Ama Trailer ilk E3 trailerlarından sonra çok daha çocuksuydu. Bu sefer daha cizgi romansı hem ciddi hemde "Over the top action" içeren bir trailer koydular önümüze. Busefer olmuş gibi duruyor.
 
  
Dishonored
Geçen seneki E3 de vardı galiba ama kimse bakmadı otarafa meşguldu heralde insanlar. Pax Prime'da da çok fazla adı duyulmadı Bethesda'nın yayınlayacağı Dishonored diye bir oyun olduğu ortadaydı ama çok fazla ses yoktu. Nisanda bir anda çıkan Trailerı ile herkes konuşmaya başladı. Steam/Cyberpunk Victorian İngilteresinde geçen çok güzel fikirleri olan bir oyun. Video benim anlatabileceğimden çok daha fazla şey anlatacaktır. (İlk Deus ex'in yapımcısından olduğunu söyleyim)

E3 hakkında yazmaya devam edeceğim. Bunlar en beyendiğim trailerlar değildi ama en çok beklediğim oyunlardı. Devamı gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder